Agenda

Time
Session
Duration
Cost
9:00 AM
  • Adviser Ratings and the future of financial advice

    - Where to for Adviser Ratings and how it will impact advisers

    - Navigating the current media landscape

    - Small changes to your business can result in big efficiences and profitability

    Angus Woods

    Angus Woods is the founder and Managing Director of Adviser Ratings. He is a well known... More

    20 mins
9:20 AM
  • Captaining your own "World Cup" team

    - Preparing your business over the next 4 years to be ready for the challenges

    - Insights in to the mind of how to win in life and in business

    John Eales

    John Eales AM was educated at Marist College, Ashgrove in Brisbane and at the University of... More

    50 mins
10:10 AM
  • TBD

    TBD

    Bernard Salt

    Bernard Salt is widely regarded as one of Australia’s leading social commentators by... More

    50 mins
11:00 AM
  • Morning Tea - Booths and Networking
    20 mins
11:20 AM
  • Disruptive Technologies: Implications for the Finance Industry
    Shara Evans

    Shara Evans is a Technologist, Futurist and Keynote Speaker. She is recognised as one of the... More

    50 mins
12:10 PM
  • Transfer of Wealth to Millennials and Gen Ys

    - Gen Ys and Millennials are now influencing the decisions of Baby Boomers and some of your clients

    - Do you advise your clients or the whole family (including the adult kids)

    - Are you Millennial / Gen Y proficient?

    David Koch

    David Koch (affectionately known by the Australian public as "Kochie"), is the co-host of... More

    50 mins
1:00 PM
  • Lunch - Booths and Networking
    1 hour
2:00 PM
  • Post Murray Inquiry and Macroeconomic Impact on Advice

    - The macro impact on the financial advice industry and particularly your business

    - Outcomes from the Murray Inquiry - what will and won't be implemented?

    - Outcomes from the Murray Inquiry - changes to superannuation and technology that will change advice

    David Murray AO

    David Murray joined the Commonwealth Bank in 1966, was appointed Chief Executive Officer in... More

    50 mins
2:50 PM
  • Innovation as Your Super Power

    Innovation as your super power: sharing thoughts from my ten years at Google on how a culture of innovation is applicable to all aspects of business to help you do more for your users.

    Gabriella Conlon

    Gabi’s passion for connecting people with transformative and useful technology has led... More

    50 mins
3:40 PM
  • Afternoon Tea - Booths and Networking
    20 mins
4:25 PM
  • Panel: TBD
    1 hour
5:30 PM
  • Post Event Drinks - Booths and Networking
    1 hour

Early-Bird ticket numbers are limited

Secure your ticket now before they run out